Pengunaan akaun hajarabdullah.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

Bayang Dan Rasakan Kita Berjaya Dapat Rezeki Melimpah Seawal 7 Hari…

Bayang Dan Rasakan Kita Berjaya Dapat Rezeki Melimpah Seawal 7 Hari…

Semua emosi di atas sangat menganggu hidup kita bukan?


Kita sendiri tahu akibat dari emosi negatif, rezeki pun terheret sama jadi negatif. Malah, emosi-emosi sebegini tak bantu langsung diri kita dalam menarik rezeki.


Kita dah tahu semua itu!
    Kita dah tahu segala amalan jemput rezeki.
Kita dah tahu bahawa diri mesti jadi positif.
Bahkan sebenarnya kita tahu apa yang perlu dibuat.


Tahajud
Istighfar
Solat Dhuha
Sedekah
Baca Quran
And the list goes on...


Namanya pun manusia. Pasti terselit emosi negatif. Namun ketika emosi negatif ini hadir, kita gagal mengawalnya. Hinggakan ia beri impak buruk terhadap rezeki kita.


Kadang walau dah amal, segala emosi itu masih tersisa. Sampai tiba satu tahap, kita pun tak berdaya nak ubah situasi kewangan sendiri. Terutama bagi mereka yang berhutang keliling pinggang.


Pernah rasa hampir putus asa perbaiki tahap rezeki namun tahu diri tak boleh putus asa?
Pernah rasa marah dan sedih tak tentu hala dengan keadaan kewangan sendiri?
Pernah diri tertanya-tanya, "mengapa sukar sekali aku nak ubah situasi rezeki aku?"


Ya, ketahuilah bahawa anda yang tengah baca ni tak keseorangan. 


ANTARA 10 ISU LAIN DALAM DIRI TENTANG REZEKI :

1# - Kusut otak fikir bagaimana nak langsaikan hutang setiap bulan. Tidur malam serius tak lena.
2# - Sering susah hati, resah gelisah, stress melanda dan dada makin sesak setiap kali fikir tentang duit.
3# - Beramal untuk dapat imbalan namun wujud perasaan ragu bila Allah akan balas.

4# - Dah buat segala amalan jemput rezeki. Rezeki belum datang, kecewa dan mula persoalkan kuasa Allah.

5# - Tak tahu dah cara lain nak dapatkan duit dalam bisnes. Sibuk usaha fizikal dan penat sendiri walhal dah pergi macam-macam kelas bisnes ni.
6# - Rasa berat bebanan kewangan dan rezeki ni sebesar alam sampai selalu fikir negatif.

7# - Jujur diri tak tahu nak buat apa lagi saat tengok wang makin kurang dalam akaun dan dompet.
8# - Takut-takut nak belanja sebab sibuk fikir "lepas ni aku nak cari duit kat mana?"
9# - Wang tak lekat. Dapat sekali, bocor banyak kali.
10# - Dapat duit sikit, terasa tak cukup untuk support hidup. Malah setiap bulan keadaan kewangan sama je, tiada peningkatan.


Oh, sebelum tu izinkan saya kenalkan siapa diri saya.

Saya = Hajar Abdullah, Content Marketeer aka #PenulisCilik. Kepakaran saya adalah bantu orang-orang bisnes bina ayat iklan yang berpengaruh melalui servis storytelling, tulisan artikel di blog dan ghostwriting ebook serta terbitkan ebook sendiri.




Saya perasan satu perkara. Setiap hari Jumaat sejak tahun 2014 update status berkenaan rezeki, tinggi sungguh like, komen dan share. Which buatkan diri wonder...


*Yang tak sangka, buku ni saya dapatkan di Indonesia dan hanya share kontennya. Tup tup banyak pula yang order buku tersebut. Terpaksa minta orang belikan di sana dan bawa balik Malaysia.





Tak terkira orang yang PM saya dan jumpa face to face minta advice tentang rezeki dan cara settlekan hutang. Walhal ikutkan, saya bukan orang yang layak untuk bicara topik ini. 

Cuma saya boleh kongsi kisah hidup, pengalaman dan apa yang saya belajar tentang rezeki dengan mereka yang jadi friends dan followers di FB.


Saya, zero hutang. Tiada pinjaman PTPTN, kereta pun dapat PERCUMA (Alhamdulillah, rezeki yang luar biasa) kerana Abah sangat berkeras untuk hidup bebas riba.


Jadi, saya tak dapat nak rasa berapa skala stress, kusut, tangisan, susah hati dan gelisah yang anda alami disebabkan bebanan hutang. Namun saya pernah alami bab rezeki semput-semput nak masuk walaupun skalanya takde tinggi mana berbanding orang yang berhutang.

Ketika travel ke Acheh pada Disember 2015, saya sempat jumpa dengan salah seorang pakcik yang merupakan bekas mangsa bencana Tsunami. Beliau ceritakan tentang bagaimana keadaan tsunami berlaku. Katanya "apakah dunia ini sudah kiamat?"


Ringkasnya nak cerita adalah pakcik tu berhijrah ke arah yang lebih baik dan setiap hari beliau doa dapat tunaikan umrah. Tahun ini, doa pakcik tersebut makbul! Pakcik itu dapat sponsor daripada jemaah Malaysia sebanyak 27 juta rupiah secara PERCUMA untuk pergi umrah.

Cop, tahukah berapa lama pakcik itu berdoa?

Kejadian tsunami berlaku pada 26 Disember 2005. Doanya makbul pada 2015. Maknanya hampir 10 tahun! Phewww, lama bukan?


Percaya atau tak, kita pun tak sanggup nak tunggu lama macam tu dalam dapatkan rezeki. Kita nak lebih awal dari itu. Bahkan target secepat mungkin dapat. Betul?


Ya, caranya ada. Bayangkan rezeki anda boleh datang dengan sangat mudah hatta dalam masa 48 jam. Macam susah nak yakin bukan?

Buktinya, ada di dibawah :


Jadi, mahukah anda saya kongsi bagaimana dapat tarik rezeki melimpah guna minda separa sedar terutamanya bab duit datang kepada anda dengan mudah dalam bisnes?


Andai ya, teruskan baca hingga ke akhirnya.


Dalam diri manusia, ada 2 minda iaitu :
+ Minda sedar
+ Minda separa sedar



Bayangkan dan rasakan lepas DAPATKAN EBOOK INI, kita mudah dapat wang masuk ke dalam akaun. Kita peroleh wang yang lebih dari cukup setiap hari. Kita sangat bersyukur dan menikmati wang yang ada.


Apa rasanya?


Gembira, seronok dan teruja bukan?
Itulah minda separa sedar kita. Menangkap segala momen yang terbitkan rasa dan emosi yang luar biasa dalam diri. Ya, memang diakui bahawa duit turut beri impak terhadap diri kita.


Kita yakin tatkala miliki duit dan down bila mana duit makin kurang. Betul?


Jujur saja. Kita nak miliki duit yang berganda wujud dalam akaun dan dompet kan? Bukan sekadar itu, malah lebih lagi. Kita mahu duit itu berkat, diri makin tenang dan seterusnya happy dengan belanjakan duit tersebut kerana kita tahu duit bakal datang kembali kepada kita. 


Satu perkara yang kita perlu faham :
Untuk menarik duit datang dalam hidup, ianya bukan sekadar fokus buat duit. Buat amal kerana DIA pun MESTI secara menggila juga. Buat tanpa tapi, lakukan tanpa henti.


Mahu rezeki yang banyak dan tak tersangka-sangka datang? Maka, amalan pun mesti dibuat dalam keadaan yang tak tersangka-sangka juga.


Dan cop, ada mindset yang betul perlu diset dalam minda kita sekarang.


#1 - Buat amal adalah kerana Allah. Bukan sebab kita nak dapat duit banyak semata.

#2 - Amalan itu hanya asbab. Bukan jaminan yang kita buat terus dapat. 

#3 - Perlu yakin. Kita beramal kerana kita disuruh usaha sebagai hamba. 

Faham dah?


Oleh itu, saya lancarkan...
Ebook 10 RAHSIA TARIK REZEKI MELIMPAH

Bagaimana Diri Dapat Tarik Rezeki Berganda Dengan Minda Separa Sedar?






Dalam ebook, kita bakal belajar :




"Bagaimana jika saya DAPATKAN EBOOK INI, tak juga jadi? Sama je dengan ebook di luar sana."


Kerana itu...
Jaminan wang dipulangkan 100% dalam masa 48 jam andai anda tak berpuas hati dengan ebook ini dan tak peroleh hasil yang diinginkan. Dengan syarat, amalnya kena konsisten buat dulu.


Antara kejayaan mereka yang baca dan amal :








"Alrite, saya NAK MILIKI EBOOK INI SEKARANG!"
Berapa nilai istimewanya?


Tunggu dulu.


Ada tambahan HADIAH PERCUMA untuk anda.
Wink wink.
Apa tu?

Anda bakal diserap masuk ke dalam Channel Move On Rezeki. 

Updated Audio suara saya dan penulis Buku BAD, SA Insyirah dalam channel telegram. Juga sharing berkaitan dengan inspirasi keTuhanan dalam bisnes.

Punya special kan?


Channel ini disediakan untuk bantu jaga momentum kita. At least, ada medium untuk top up semangat diri tatkala ada situasi yang buatkan diri down.


TAHNIAH sebab dah habis baca sampai ke tahap ini.


Dan apa yang sebenarnya tarik minat anda untuk baca ebook ini?
Adakah kerana tajuknya?
Adakah kerana ada sesuatu yang dicari di sebalik ebook ini?


Mungkin ada kemahuan yang membuak untuk ubah keadaan rezeki anda?
Mungkin anda dah penat kejar rezeki sendiri yang terasa awat jauhnya?
Mungkin anda mahu bangkit semula setelah gagal?

Apa yang diri anda mahu?
Tanyalah jiwa anda.

"Apa yang sebenarnya aku mahu dalam tarik rezeki secara berganda ini?"

Duit kan? Kerana dengan duit, kita dapat :
+ Langsaikan hutang dan bebas kewangan.
+ Kepuasan dengan beri hadiah terbaik kepada mak ayah.
+ Melancong dengan gembira ke mana saja anda mahu.
+ Zakat yang banyak setiap tahun.
+ Bersedekah bantu mereka yang memerlukan.
+ Pergi haji dan umrah pakej yang the best among the best.
+ .... (Anda yang tambah)

Jujur saja dengan diri. Andai anda letih dengan situasi rezeki anda, DAPATKAN EBOOK 10 RAHSIA TARIK REZEKI MELIMPAH SEKARANG. Tamatkan keraguan anda terhadap pencarian rezeki sendiri dan mula bina keyakinan dalam menarik rezeki.

Jika diluaskan skop, 7 000 juta orang di seluruh dunia bukan saja nak hidup lebih baik. Mereka juga mahu capai tangga yang tertinggi dalam aspek fikiran, emosi, kewangan, bisnes dan agama. Termasuk juga anda yang sedang baca.

Manusia sanggup lakukan apa saja.
Apa saja supaya dapat lebih banyak wang, lebih baik perhubungan, hidup lebih bahagia, lebih maju dalam bisnes, lebih lebat dalam meraih rezeki dan bagi mereka yang ada kesedaran agama, ingin hidup yang diberkati Allah SWT.

Andai anda tanya saya, "adakah lepas baca EBOOK 10 RAHSIA TARIK REZEKI MELIMPAH, hidup saya totally  berubah jadi kaya jiwa, kewangan dan bisnes meningkat?"

Jawapannya >>> ANDA SENDIRI TENTUKAN.

So, berapa nilai ebook ini?

Nilai sebenar ebook ini adalah hanya RM100 saja.

RM160

RM120

Hanya RM100
Hanya RM100



Anda boleh tunggu bulan depan. Cuma saya tak boleh janji nilai ebook ini maintain RM100.

Dan nilai ini TERHAD HANYA UNTUK 30 ORANG SAJA


P/s : Tolong jangan DAPATKAN EBOOK 10 RAHSIA TARIK REZEKI MELIMPAH SEKARANG jika sekadar nak peram dalam laptop dan malas amal!

Anda sebenarnya tiada pilihan melainkan bertindak hari ini atau sekarang juga. Scroll di bawah untuk tempahan ebook dan bantu diri untuk ubah hidup anda ke arah yang lebih baik dari sekarang.